The Physiologically Scouring Brain

Looking At The World Through A Windshield

Kul med gosedjur

Ja det är lite kul med gosedjur hur gammal man än blir, det är väl därför det är så populärt med gosedjur hela tiden. Det spelar ingen roll hur många år som går det finnas alltid gosedjur att köpa. Sen är det ju kul att ge bort annat än bara gosedjur, det finns så många fina leksaker idag som är väldigt uppskattat hos barn. Som micki leksaker till exempel. Ja det är ju något som man kan ha som tips om man vill ge bort lite presenter till någon. Dom kommer dom att bli hur glada som helst.

Finns mycket fint att ge bort

Ja det är bra att det finns så mycket som man kan ge bort i present, kommer ihåg när man var liten och skulle på kalas och skulle köpa en present till kompisen som hade kalaset. Det var alltid kul samtidigt som jag också ville ha den leksaken själv. Kommer ihåg att mamma ofta sa att man ska ge bort något som man själv skulle vilja ha då brukar det bli bra och uppskattat. Så då blev  det ju att man köpte en leksak som man själv ville ha men som man skulle ge bort till sin kompis. Men det var ju också ett bra sätt att lära sig att dela med sig och kunna ge bort något som man själv vill ha. Ja det hjälper en som barn att växa och inte vara så självisk i den situationen.

Ja det var mycket som man villa ha i leksaksaffären när man gick och tittade i den, det kan jag fortfarande känna. Att det är saker som verkar roliga att ha och pyssla med, så det är väl barnet i en som kommer fram igen och vill köpa dom leksaker som man inte fick som liten eller något i den stilen.