The Physiologically Scouring Brain

Looking At The World Through A Windshield

Studera på komvux

Det är kul att kunna utbilda sig till det som man känna att man vill jobba med, och det är ju något som kan ändras med åren och det är något som kan bli något annat när man känner för det. Sen så finns det ju väldigt mycket som man kan välja på så det kan vara lite svårt att veta vad det är som man känner att man vill jobba med. Men man kan gå in och kolla på kui.se för att se vilka kurser som det finns att gå och vad det är man har att välja på. För ibland så kanske man inte vet fören man får se en viss kurs.

Kul att det finns så mycket att välja på

Ja det är kul att det finns så mycket som man kan välja på och det är ju bra efter som vi alla tycker om olika saker och det ska ju finnas något för alla att välja på.
Det kan vara bra att man kollar upp vad det finns för roliga saker att plugga och sen så vill man ju kolla upp att det finns jobb inom det som man har tänkt att plugga så att det känns värt att plugga till det. Ja det finns en hel del som man kan göra och hitta på och som man tycker är kul att göra.  Sen så är det ju så att det är bra att man kan göra det på ett lugnt och ta sin tid innan man bestämmer sig så att man vet att det blir bra och att man kan gå en kurs som man känner kommer att bli bra och som man tycker är något som passar en och som man gärna vill plugga för att man tycker att det är kul och roligt och nått som man bör göra.